FAQ

FAQ

1. Virker lanolinolje virkelig mot rust?

Svar: Ja, lanolinolje er noe av de beste en får mot rust, sauefettet/lanolinolja trekker inn og stopper videre utvikling. Lanolinlje kryper også inn i falser samt plasser en ellers ikke kommer til og etterlater en beskyttende film.

2. Hvordan utføres en behandling?

Svar: For hovedbehandling så demonterer vi alle deksler og innerskjermer før vi vasker bilen grundig under. Deretter tørkes bil før en begynner med hulromsbehandling så Penetrator forbehandling under, når dette er gjort spøytes Corrolan Base på toppen for beskyttelse.

For enkel behandling så demonteres deksler under bil, deretter så blåses og børstes bil under. Når dette er gjort så spøytes hulrom deretter påføres Corrolan Penetrator som forbehandling deretter så beskyttes bilen under med Corrolan base.

3. Hvor langt penetrerer Corrolan penetrator?

Svar: opp til 12-15cm.

4. Er det garanti på understellsbehandling?

Svar: Nei, dette er ikke vanlig. Grunnen er at vi ikke har kontroll på kjørelengde, varme og underspyling etc. Men en behandling varer i ca to år ved vanlig kjøring belastning. Hulromsbehandlinger varer i 5-6 år.

5. Lukter Corrolan sau/dyr?

Svar: Nei, ingen spor av sauelukt. Grunnen er at i otsetning til konkurrende produkt så bruker Corrolan lanolinolje av høyere kvalitet.

6. Hvor lang varighet har en Corrolan behandling?

Svar: Normalt ca 2 år, men lang kjørelengde etc kan redusere dette litt.

7. Hvor lang tid tar en behandling?

Svar: En hovedbehandling tar ca 3-4 timer. En enkel behandling tar ca 2 timer.